Wednesday, 20 July 2011

aq pnye template..

Assalamualaikum...
aq bwat entry ny sesiapa yang nak bwat blogskin or nama lain nya template..
senang jer bwat nya..hehehe.. :))
template nie aq bwat gne template designer jer..x ssah pown..cuma korang kena cari 1 gambar yang korang suka n sesuai dengan blog korang..
IKUT STEP AQ NY...
1..korang cari dlu gmbar kat google yang korang nak..
letak gambar korang sendiri pown bleh..x da masalah..cuma nk buwat nie da saiz laa..
2..korang pergi kat template designer..n korang pergi kat latar belakang..
3..pastu korang tekan buang imej..(macam nie)
4..ada lagi..korang letak kan gmbar yang korang ambk tdy..k..
2 jer yang aq bwat..
soe la klaw korang bwat x jd..