Sunday, 17 July 2011

semalam nisfu syaaban..




Assalamualaikum...




anda semua tahu x yang semalam nisfu syaaban.??aq rasa anda semua mesti tahukan.maybe ada yang terlupa macam aq semalam...hehe;DD. nasib baik ada orang yang ingatkan aq pasal 2..klaw x..maybe aq tak ingat langsung..aq nie teruk jugak kadang2 tuh..haha :DD..




pe2 pown aq nak say thankz 4 my beloved sebab ingatkan suruh baca yassin 3 kali berturut2..




pesanan dye membuatkan aq rasa dye la yang terbaik dalam hidup aq..tpy tu semua bergantung kepada Allah S.W.T...




berbalik pada tajuk tadi..hari nisfu syaaban nie la buku amalan kita diangkat ke langit..dan kita sekarang pakai buku baru laa...hehe :))




harap buku amalan yang baru nie x banyak dosa la kan.. Amin..




......................................................................................................................................................................




renung2 kan dan selamat beribadat..




hehe.. :))




nie bukan Dr.fazilah Kamsah yer...




nie Dr.fazilah Come to me...hehe..:))




.........................................................................................................................................................................

No comments: