Monday, 15 August 2011

cover jer..





hari nie fara and zyera memang berdaulat laa..hehehe ;))
nak tahu sebab pew?? sebab kami datang sekolah late laa hari nie..hoho :D
agak teruk laa jugak.. hari nie keluar rumah pukul 7.00 a.m,,macam biasa..
sebab masuk sekolah pukul 7.20 a.m,, memang sempat laa sampai sekolah sebelum jam yang ditentukan..

keluar punya keluar.. jeng..jeng..jeng.. baru sampai pertengahan jalan..kami pown nampak laa bas lalu.. nie tanda nya,,kami tertinggal bas laa..hehehe :))

time tu memang buntu,, tak tahu nak pergi sekolah ke tak??
ingatkan kami jer yang late..rupe2 nya ada khahar budak form 3 pown late jugak..

dye ajak pergi sekolah jugak..aduish!! dalam kepala otak fara cuma terbayang kalau2 kene denda..or kene lempang kat perhimpunan,,dah la hari isnin,,perhimpunan rasmi plak....

aduish!! tambahan pula fara and zyera nie pengawas sekolah..nak kene tunjuk disiplin kene mantop sikit berbanding pelajar biasa..hahaha
memang memalukan..

tunggu bas punya laa lama..rasa macam nak tumbuh janggut dah..hahaha.. mula la nak menipu nie..haish..

akhirnya,,bas pown ade..naik la bas tu..sambil bergaduh mulut dengan khahar budak form 3 tuh..haha
bukan gaduh pew.. gaduh saje jer..kami nak lepaskan ketakutan masing-masing..hahaha..
sengal jer time tuh..

sampai jer kat sekolah.. cuak pown terbit la kat muke kami..hehehe.. :P
nak masuk pintu pagar pown satu hal..adoi.. takowt pak guard tuh tak bagi masuk..

bile sampai kat pintu pagar,,tengok pintu pagar nya terbukak,,
dalam hati nie,,macam de change nak masuk..haha..
tapi,,bile masuk jer..
mulut rase macam nak tercabut jer bile nampak cikgu pengawas kat pintu pagar,,
OMG!!!
hehehehe.. time tuh,,memang kami redha jer laa.. denda pown denda laa..
kami masuk jer,,bagi laa salam kat cikgu tuh..hahaha..
nak ambil hati la konon..Alhamdulillah,, tektik kami menjadi..hehehe..
siap cikgu gelak tengok kami lagi..hahahaha..

MORAL KAT DALAM STORY NIE,,KORANG KALAW DATANG LAMBAT,,
BAGI SALAM KAT CIKGU K..

kami masuk sekolah tepat jam 7.50 pagi..hahaha..




No comments: