Saturday, 17 September 2011

Already taken laaa...




hey semua..sorry sangat-sangat sebab lama tak post entry..hehehehe.. tutorial pown fara tak buat lagi..ouch..i'm so sorry ok.. fara nak korang tengok pic yang fara upload ny..aduish..haish..



okeyh..1 jer fara nak cakap..GILA..hahaha.. elok jer fara tengah chat dengan nephew fara (izzat) lepas tuh tiba-tiba jer keluar laa chat uh.. perh!! mula-mula baca,,fara terbeliak bijik mata..haha
dah la tak kenal orang tuh..dah nya terus mintak couple terus..haish.. tak faham betul..pe semua ny ha??
ny satu lagi..tengok user name dye,,haha.. de malang..tapy fara rasa,,fara yang malang time tuh..bukan dye..aduish..pelik2..yang ny nak kenal dengan fara la pulak..haish..fara tak kenal anda laa..

P/S FARA AKAN BALAS CHAT KORANG,,TAPI JIKA FARA KENAL KORANG JER..TAHU..
:)


No comments: