Sunday, 23 October 2011

Final exam nak habis :))




hye semua!! 1st,,fara nak mintak maaf kat semua yang selalu bukak blog yang tak bagus nie.. sebab fara lama tak update buat entry baru..hehehe.. sorry to say laa.. :)
jangan marah okeyh,, sebab orang cakap kalaw marah cepat tua..hahaha.. fara rasa semua nak muda right?? haha.. betul tak??
okeyh-okeyh berbalik pada tajuk.. final exam korang dah habis?? actually,, final exam kat sekolah fara tak habis lagi laa.. huahuahuahua,,. T_T
ada 3 paper lagi..aduish.. yang tinggal paper biology,,add math paper 1 and chemistry..
semua subject elektif..hehehe
yang teras dah exam dah..hehehe.. nasib baik la sekolah fara cuti 1 minggu sempena depavali nie..hehe.. ade sekolah lain start cuti hari rabu,, tapi Alhamdulillah laa,, sekolah cuti 1 minggu..huhuhu
harap-harap dengan cuti nie fara dapat habis kan dengan 3 subject tu..hehe
sebenarnya,,fara tak sabar-sabar nak habis kan final exam nie,, hehehe.. tu niat utama nye..haha
teruk la kaw nie fara,,, sepak nak,,hehehe
lepas habis exam,, dah mula free sikit buat sementara waktu,, sebab lepas tu kene fikir pasal SPM plak..ouch.. abes laa...
tak pe.. start dari bawah dulu..kn3..

the end~~~

******************************************************************

No comments: