Sunday, 18 December 2011

background for cbox .

Holla!! hari nie fara nak share background for cbox. sorry la kalaw tak cantek sebab fara buat cepat-cepat ,nak pergi kenduri tengah hari nanti.. :) background yang fara buat nie sesuai dengan cbox sebab cbox boleh transparent, kalaw shoutbox tak boleh. Kepada yang pakai shoutbox sorry sangat sebab kalaw pakai background yang fara buat nie tak sesuai dengan shoutbox korang..



okeyh!! background nie saiz dye 238X250. So siapa yang pakai cbox saiz yang lain, pandai-pandai la coding-coding eh..


http://1.bp.blogspot.com/-3zOTsPwc4zs/Tu1L4Am1UOI/AAAAAAAAAw4/GOHxyBFuiqI/s400/cbox-faraleona.png

http://3.bp.blogspot.com/-SpLWWctcnMk/Tu1M5kp1cQI/AAAAAAAAAxc/Kq6OjQfK3jM/s1600/cbox-faraleona2.png

kepada yang tak tahu macam-mana nak guna, korang pergi kat link nie kemetot chomel

semoga berjaya!! haha..


No comments: