Tuesday, 31 January 2012

stress yang teramat sangat !


hari ini stress yang teramat sangat. huhh!! pening tahap kritikal dah :'( oohh, add math kenapa la aku susah sangat nak jawab soalan kaw eh? Aku kena work harder la kalaw macam ni. Setiap kali buat soalan kat sekolah boleh la sikit-sikit, but bila dah sampai rumah macam orang yang tak pernah belajar je bila aku jawab.. pening-pening.

okayh, itu la masalah yang tengah melanda bagai tsunami dalam kepala ni. emm, tak apa la, macam orang tua-tua kata, sakit-sakit dahulu, bersenang-senang kemudian kan? #orang tua-tua kata eh, bukan fara # it's okayh la kalaw nangis sekarang tak apa, jangan nangis kemudian hari. huhu.
mulai sekarang, fara nak focus study ni elok-elok. dah malas nak fikir masalah luar lagi. bak kata cikgu, cinta - cintun letak kat tepi, masalah lain fara nak campak jauh-jauh.. maaf kalaw ada yang cakap fara sombong or what so ever la. terpulang la kat sesiapa yang cakap macam tuh nak cakap apa sekali pown. I don't care.

kepala pening bertambah suram, fara nak ceria-ceria, tapi sunyi jugak jadi nya ~
>,<

bye-bye


No comments: