Sunday, 31 July 2011

geram laaa...



Assalamualaikum...
heheheeh...:)

pagi-pagi fara dah online..bukak facebook..fara bowink hehe.. :)
teruk kan..pagi-pagi dah online..adoi.. fara fara..pe nak jadi nie..

bila fara bukak jer,,fara sje la tengok wall facebook orang..hehehe.. jadi spy sekejap..hahaha..

tengok punya tengok..jeng-jeng-jeng..
fara terjumpa facebook someone yang dulu nya berlagak dengan fara..cerita lama jer pown..waktu darjah 6 dulu..
okay fine..

fara taw laa yang dye 2 dapat 5A UPSR dulu..kan kan kan..haish..
memang panas la jugak time 2..dok kecoh-kecoh lagi 2..ingat fara heran kew??
hahaha.. :DD
fara pikir dye da kne mengena dengan fara jer..haish..lagi pown fara dlu pendiam..hehehe..
;DD.. nape?? tak percaya kew?? tapi memang betul taw yang fara dulu pendiam. susah nak cakap..bak kate orang.. "membisu seribu bahasa"
hahaha... this is me laa..

tapi kan yang fara tertanya2.. nape time PMR dye tak kecoh pown..bila tanya diam la pulak.. emmm.. lantak laa..
yang pasti fara nak lawan study dengan dye..lawan secara sihat laa..tungu la bila SPM nnty...
bukan untuk dibangga laa..supaya dye taw..yang selalu kat atas mesti akan berada
di bawah jugak,,and yang kat bawah jugak boleh naik ke atas..kan...hidup kite kan umpama roda..kjap di atas..n kjap di bawah..hehehehe :))

lagi satu..fara nak buktikan kepada parent fara..hehehe..
doakan supaya fara berjaya k..


No comments: