Saturday, 30 July 2011

sorry...fara tak berminat!!!




Assalamualaikum..


hari nie fara nak buat entry pasal manusia yang suka kacau orang guna chat facebook..
hehehehe.. ;D
fara memang tak suka...lebih-lebih nya lelaki...omg!!! ye laa..kalaw perempuan,,fara akan balas chat diaorang..hehehe..
orang yang fara kenal pown fara akan balas..manusia tu nak add fara add je laa..tapi bukan semua fara terima..malas nak terima..kecuali perempuan..mesti fara terima bulat-bulat.. :))

manusia yang ganggu ketenteraman nie..selalu nya nak berkenalan la pe laa..
susah laa..fara dah tulis status kat wall facebook pown manusia tu still nak chat jugak.. Oh no!!!

kira okay la fara terima add diaorang.. xtak payah la nak chat bagai..adoi..
lagi satu..fara nak cakap..i'm not single okay..already taken taw..
cuba tengok kat status fara..yupz..memang da relationship dengan Nurul syahida Zulkofli kn..hehehe.. :P

2 bukan yang sebenar taw.. 2 kawan baik fara laa..
sje ja tak nak letak yang owner hati fara yang sebenar..
fara already taken by Mr.H okay....

mintak maaf kalaw ada manusia yang terasa.. i'm so sorry..tapi jangan buat lagi..

No comments: