Friday, 26 August 2011

salam atas setiap post..









hari fara nak buat tutorial salam atas setiap entry yang korang post..
senang jer,, jom start sekarang!!!
dashboard>setting>formatting
cari kat bawah sekali... ade tak post template

dah jumpe?? ok bagus,,

nak senang,,korang ambik gambar kat bawah ny,, letakkan kat dalam new post korang,,taw..
pastu,,korang nampak tak kat atas kotak yang new post korang 2..
ade tak korang nampak Edit Html satu lagi Compose
nampak tak?? dah jumpe,,korang click edit Html tu.. and then,,dye akan keluar code kan??
copy code tu.. and paste katpost templete yang korang bukak tady..
ok.. tataaaaa..




abes dah..
creadit: syida

2 comments:

bittersweet said...

tq... suka blog ni.. berbaloi...

fara said...

wlcm ;)