Saturday, 31 December 2011

Entry campur .


Hye semua :') sihat? Harap-harap sihat la kan :') , #fara tak sihat, huhu, tapi still berkeras nak post entry # bukan apa, cuma nak bagi tahu, Happy new year ! masuk je tahun 2012, fara tak blogging , facebook-ing , twitter and say good bye kat my handphone . huh! perit nya, #phone and lappy nie dah jadi nyawa fara ;( # sedih sangat-sangat ++++ . InsyaAllah, fara akan online balik selepas SPM. perhh ! lama nyer~~~ shobb-shobb :'(

Tadi, beli buku dekat sekolah. tak sangka tahun depan fara sudah form 5. Cadang lepas beli buku nak jumpa fariha, rindu jugak kat dia. Bila cari-cari tak jumpa, maybe dia sudah balik kowt . Mula-mula lepas beli buku nak balik rumah terus sebab ustaz nak hantar. haha . # jimat tambang bas # haha :D lepas tuh, dayana call ajak keluar makan , so, apa lagi orang ajak nak belanja makan, fara and ira on je . haha. rindu sangat-sangat dekat dia , syida pown ada. haha. oh my pink panther. (syida) # i miss u a lot# . tunggu bas punya la lama, haish, sabar je la. sampai je tanjung, yana ajak makan pizza. dia order banyak sangat. haha. sampai perut fara tak muat nak isi dah. maklumlah, tank kecik. haha :D kami nak elakkan dari membazir, terpaksa habiskan jugak. yeahh! habis jugak makan time tuh. haha

Lepas makan, nak cari barang sikit., tiba-tiba terserempak dengan Alina.( my classmate time sekolah rendah) Alina keluar dengan kawan-kawan dia. ayu and fuziah. so, cara tak sengaja kami jadi rapat tadi, bukan susah nak jadi peramah kan ? :') best kawan dengan mereka .
Bila nak balik, tunggu bas lagi, bas banyak sebenarnya tapi kami tak naik sebab ramai sangat, last-last naik jugak bas yang ramai orang sebab dah late time tuh. Turun je dari bas, hujan la pulak, dah la tak bawak payung, main redah je hujan tuh. ya Allah, lebat sangat-sangat sampai longkang dah jadi ombak rindu . haha. # fara and ira yang cakap macam tuh# kami ambil keputusan berhenti dekat bus stop yang berdekatan, nak teruskan perjalanan nanti lagi basah. haish. Time balik tuh, naik bas dengan kakak ira, adik dia and mak su ira. tunggu sampai hujan reda. duduk la kat bus stop tuh, agak lama la jugak, tiba-tiba mak su ira menjerit sebab ada katak puru. haha. adik ira yang kecik tuh pown turut menangis sebab takutkan katak tuh. #fara yang tak takut katak pown jadi takut# Akhirnya, ayah ira ambil kami semua naik kereta. hantar fara sampai rumah.

Disebabkan terkena hujan tuh la, fara dah demam --' redha and sabar je la :P
~ the end ~~

No comments: