Friday, 30 December 2011

Selamat tinggal 2011 .

#yum-yum! sedap nye cupcake tuh, teringin la pulak#
Pejam celik-pejam celik, nak masuk tahun 2012 dah. Tahun yang penuh kenangan untuk fara, ada yang manis dan juga yang sebaliknya. Semuanya, sudah menjadi pengalaman yang sangat berharga walaupown kenangan tersebut menyakitkan. Bila masuk tahun 2012, terasa TUA la pulak. hehe. tak kisah la, manusia tak boleh lari dari "TUA" tapi, fara TETAP muda eh #buat muka tak bersalah# haha. #tapi ada orang tu, dia sudah tua, tapi tak ngaku yang di tuh TUA# haha. Padan muka kaw "ATOKK A" haha.

Tahun 2012 maybe fara tak busy dengan aktiviti sekolah kowt, banyak jawatan yang fara sudah resign ! terbaik kan? haha. resign bersebab. Bukan saje-saje. Sebab resign dirahsiakan. ssssssshhhh!! haha. Tahu tak apa yang fara resign ? haha. 1st, fara resign PENGAWAS SEKOLAH. bagus tak? haha. say good bye kat blazer , kain hitam and kasut hitam ;) Nthen, fara resign Ajk majalah sekolah! banyak yang fara resign, malas nak cerita banyak-banyak. Kalau nampak fara hilang dari carta organisasi, maknanya, fara sudah resign :) make smile !! haha. tahun depan jangan nak kecoh-kecoh pasal jawatan nie semua. I Don't like it !!! Lantak la, siapa nak jadi pown tak kesah!! yang pasti, fara tak nak ada sangkut-paut dengan semua nie ;) Enough!

Fara harap sangat result spm fara cemerlang. :)

#malas nak cerita banyak-banyak, nanti teringat semua yang perit-perit. haish #


#sedap nya ice cream nie. Dari dulu sampai sekarang tetap jadi pilihan fara kan#


No comments: