Wednesday, 7 December 2011

Now,, i'm free



Alhamdulillah,, kerja majalah sekolah sudah siap :') terima kasih kepada semua yang terlibat..and terima kasih jugak kepada Cikgu Azmi Izhar yang selalu belanja makan..hehe.. tiap-tiap hari cikgu belanja kami ( ahli sidang ridaksi sekolah ),, ambik kami nak pergi sekolah and hantar kami balik sekolah.. hehe..

sekarang semua bahagian fara sudah settel ,, terasa semua beban yang di tampung sudah tiada,, ringan jer bahu nie ..haha,, suka nya..haha.. Tadi,, fara, zyera , erin and cikgu pergi makan dekat KFC, Tanjung Malim.. perhh!! cikgu belanja lagi.. jangan jelez ye..haha.. Kau hado?? haha,, fara ada.. ;')

Susah sangat kalau bahagian design nie,, pening kepala tahap kritikal,, mood?? memang hancur lebur laa,, bila buat kerja design nie bukan senang,, nak buat cincai pown tak boleh taw.. nanti orang marah!! so,, amat memerlukan kesabaran yang tinggi dalam membuat design majalah nie..
bila sudah siap,, kena check lagi sebab tak nak la kalau ada kesalahan,, lepas check kena tunjuk kat cikgu pulak.. kalau cikgu setuju,, syukur Alhamdulillah laa,, tapi kalau tak,, kena buat balik,, haha.. nasib baik laa,, cikgu Azmi selalu nya setuju dengan hasil kerja fara :') kalau syida buat kerja pown cantik jugak design nya..haha.. ( bangga la tuh kan syida?? ) haha.. tapi semua yang berlaku fara buat sebagai pengalaman baru.. bukan semua orang boleh dapat pengalaman macam nie kan ??

okeyh laa,, dah banyak membebel..haha..

jadikan sesuatu yang kita lalui sebagai pengalaman



No comments: