Thursday, 22 December 2011

Tahun depan SPM !

Holla :')
First, fara nak ucap tahniah kepada Hazwani Mansor sebab dapat 8A :')
31 December 2011, semua pelajar tingkatan 4(2011) SMK Bandar Behrang 2020 perlu membeli buku untuk next year di koperasi sekolah . #buat peringatan sikit#

Tak sangka tahun depan fara sudah form 5. haha.. Rasa tak puas masuk form 4. walaupun banyak dugaan yang dilalui pada tahun ini. :') Fara tak boleh main-main macam dulu dah ! kena focus study la lepas ni. For me, SPM penentu masa depan. Tak tahu la kalau anda semua macam mana ? Alhamdulillah, semua perancangan telah diatur dengan rapi, tapi tak tahu laa menjadi atau tidak ? harap-harap bukan angan-angan tahi ayam laa.. haha :D InsyaAllah, fara cuba atasi penyakit M tuh.. haha.. penyakit M?? mesti semua paham kan ? haha.. :D alaaa,, yang penyakit M tuh, penyakit lama, tapi sekarang sudah ada penyakit baru.. nak tahu ? penyakit O. #penyakit online# haha :P

Kepada yang ambil SPM tahun depan, good luck yee kome :')

terutamanya kepada kawan-kawan yang rapat dengan fara :')
dayana/syida/zyera/lily/fariha/aina/fatin/hanim


sayang korang semua laa :')


2 comments:

Afif said...

setiap kejayaan bermule dengan ushe . tampa ad ushe seseorang itu susah untuk berjaya . . untuk mejadi owg yg berjaye kite perlu kuangkan memberi alasan "hendak seribu daya, xnak seribu daleh" itu la yg cikgu aq pesan . . tmpa ada ushe kite xkan berjaye . RENUNG2 kan . .

fara said...

haha. thnkz a lot afif ;)