Tuesday, 3 January 2012

Blog yang baru di'edit .


1st, Fara nak say thnkz kepada sesiapa yang bagi kepercayaan untuk fara edit blog korang :')
Post hari ini fara nak review kan blog yang fara sudah coding.


okeyh, ini blog Alia, dia suruh fara buatkan blog guna washed denim.

Ini pulak blog leen, dia pown mintak fara buat guna washed denim.

Blog lain, fara tak sempat nak buat review la, lepas ini, fara dah tak buat coding-coding ni semua. Fara nak focus dekat study fara. SPM tuh.

wish me luck ok ;')


No comments: