Friday, 6 January 2012

study ! study ! study !




Hai semua :') macam mana dengan persekolahan korang? best ? haha. :D For me, memang best, but penat la, sebab banyak sangat homework, Fara kena bahagikan masa untuk buat revision sekali, huhh! Fara buat ini sebab nak dapatkan 10A+ bukan senang tuh :') tapi tak salah kalau kita usahakan ?
Dengar cerita trial bulan september, rasa sekejap je tuh, macam mana la kalau tak mula study dari sekarang kan ? mesti kantoi habis result tuh. fuhh! kalau kantoi, macam mana pulak nak cakap kat parents? lagi laa. haish.
Mulai, minggu depan, dah mula ada kelas tambahan. balik pown dah lambat, mesti homework lagi banyak. Nak buat macam mana, kena redah je semua tuh, tapi nak redah SPM sekali pown mesti bawak senjata kan? senjata? yeahh, senjata :') #ilmu la# haha
Fara harap, one day fara akan jejak kan kaki fara dekat Universiti Teknologi Petronas.
okeyh la, Fara penat sangat-sangat.

Smile here :')

No comments: