Saturday, 7 January 2012

SMK Bandar Behrang 2020 .


Disebabkan sekarang sudah masuk persekolahan, Fara nak upload gambar-gambar sekolah yang mana fara telah menimba ilmu dari tahun 2011 hingga sekarang 2012 :')



#gambar kat atas ni, pintu masuk sekolah, atau lebih senang nye, pintu pagar. haha#


#nie pulaktapak perhimpunan dan bangunan pentadbiran#

#perhimpunan jugak, haha#

#haaa, nie gambar paling terbaru, sebab yang kat atas tuh, gambar tahun lepas#

okeyh, itu sahaja, act, fara nak mententeramkan diri jer, tuh yang post pasal sekolah nie. haha.

huhh!! awak, saya msg awk, tapi tak ada sebarang respond pown? tak pe, busy la tuh, just nak cakap, thnkz for everything #8 months#

ayat kat atas tuh la, mood fara sekarang. emm.
THE END~


No comments: