Wednesday, 8 February 2012

Problem makes me suffer . !



hye semua . Fara baru balik dari klinik buat kali yang ke-2 dalam bulan ini. sudah 2 hari Fara demam , selsema , batuk , and kerap pening kepala lebih-lebih lagi time malam . huhh, sakit yang teramat sangat bila pening tuh, rasa kepala macam nak tercaput je # hiperbola tapi betul # Emosi pown susah nak kawal time kita sakitkan ? Fara macam orang yang hilang arah tuju rasa nya . Fara boleh marah , nangis tanpa apa-apa yang berlaku time tuh --' [ rasa bukan diri sendiri ] Tadi terdetik dalam hati nak pergi klinik buat kali ke-2 and terus ajak ayah sebab fara tak reti bawa kenderaan lain selain basikal . :D
Time sampai klinik, macam biasa la , letak IC kat dalam bakul and tunggu number giliran, ramai la jugak tadi, Fara dapat nombor 62 , time tuh dah number number 59 . so, tak de la lama tunggu nye ~ tunggu punya tunggu, akhirnya giliran fara pulak , straight to the point lepas doctor check blood pressure yang ke-3 kali dekat fara, terus doctor cakap " Adik, blood pressure adik tinggi nie " perh,, time tuh Fara terkejut . then doctor cakap " jaga tidur ye, rest secukupnya, study-study jugak, tapi tidur tuh penting ! , saya terkejut jugak tengok tahap blood pressure adik nie , kalau berlarutan pening tuh, please datang hospital terus " lebih kurang macam tuh la doctor cakap kat fara. time tuh fara senyum je. haha :') Lepas kena kaunseling kejap dengan doctor tuh, fara pown dapat surat MC. haha.


Moral in this story : jangan tidur lambat ! haha :D

[ doakan Fara sihat yee, ]
farah farhana [ fara Leona ]


No comments: