Thursday, 8 March 2012

Entry campur .


Assalamualaikum :D

sorry to say , sebab lama tak post entry and hide blog ini. Cadang nak delete je terus blog ini tapi bila di fikirkan balik , tak jadi laa nak delete . Lagi pun nak delete bersebab , nak tahu pasal apa ?

1 . sebab nak SPM !
2 . nak buang penyakit " online "
3 . malas nak post entry .

haha , sebab-sebab tuh semua hanya tinggal kenangan and angan-angan :')

test bulan mac sudah tamat !!
Alhamdulillah , test dah habis untuk bulan 3 , nak cerita sikit pasal test baru-baru ini , paper chemistry paling-paling susah --' bila flip je paper chemistry , " aduish !! " itu la perkataan pertama yang fara cakap. Nampak bebenor kurang study chemis . huhu . # lorat perak # chemis paling susah time tuh, kalau paper paling best , semestinya fara akan cakap " biology " haha. why ? sebab fara suka biology . !! ranking yang first :D kalau paper yang agak senang sikit , sejarah . Korang jangan pelik pulak , fara tak cakap BM tuh yang senang , for me , Bm susah nak score . hehe. >,< Bm ini kena pandai buat karangan , kalau karangan yang lebih 350 patah perkataan tuh, fara pernah dapat paling panjang pun cuma 430 macam tuh la. tak panjang mana pun .

cuti seminggu nak buat apa ?
Esok hari jumaat , so , lepas tuh cuti. yahooo !! best best best ! eh, jangan silap tafsir pulak, bukan happy sebab cuti lama, tapi sebab nak pergi kem motivasi yang Kementerian anjurkan , bertempat di MRSM FELDA TROLAK . Actually sekolah tuh merupakan sekolah yang fara nak jejak lepas PMR , huhh, tapi tak ada rezeki sebab results tak cantik mana pun . But, fara tetap bersyukur sebab di beri peluang masuk ke sana untuk program motivasi tuh, walaupun 2 hari 1 malam , Alhamdulillah :D semua pelajar form 5 SMK BANDAR BEHRANG 2020 pergi . I'm very happy :D
I'm so sorry :'(
sorry sangat sebab tak answer call awak, sudah 2 kali saya tak answer . huhuhu. Just nak bagitahu , 10 months :')

i Love you !
fara Leona


No comments: