Monday, 30 April 2012

Count day .




Assalamualaikum .

Sorry lama tak post entry . Banyak kekangan bila nak berdepan dengan laptop nie. Lagi pun tiada masa , asyik busy memanjang . Dah la notebook fara rosak , huhh , saboo je laa :D
Berbalik pada tajuk tadi . Count day ? kira gapoo ? haha . pejam celik pejam celik dah nak SPM dah kan ? tak pe , sekarang nie masih 190 hari macam tuh la nak menjelang 05 November 2012. Sekarang nie fara baru perasan yang relationship kami sudah menjangkau 1 tahun. tidak ku sangka :D hehe . Lagi berapa hari ,jam , minit and saat je lagi kita nak genap 1 tahun. ohsemm laa. haha.

Dear Mr. H ,
sorry sebab pernah salah sangka dengan awak hari tuh ,
tak sangka awak boleh buktikan lagi, takut saya tidak mempercayai awak .
Thankz for everything .
saya ingat pesan awak " love our future "

farah farhana

i love you !


No comments: