Wednesday, 4 April 2012

Tutorial : YouTube to mp3 Converter .

Assalamualaikum :)

straight to the point la yee :D sorry la tak ada mukaddimah nye . Actually , i'm very tired . I'm so sorry :/ okay, ramai yang masih tidak tahu bagaimana hendak download lagu dari youtube . P/S : cara download nie khas untuk kepada sesiapa yang nak lagu tanpa video nye . korang download tapi hanya lagu sahaja , video nye tak ada ehh . nama pown youtube to mp3 converter . haha. lepas nie tak payah la korang susah-susah mencari lagu kat 4shared lagi . sebab 4shared nie lambat ada lagu baru, lain laa youtube . kan ? okay , start now !!


1. cari lagu apa yang menjadi pilihan hati korang . dah jumpa ? COPY link video tuh , macam dalam gambar di atas :D .

2. Now , jom terjah Link untuk convert-kan to mp3 . [ YouTube converter ]

3. sabar-sabar , dah nak download dah nie . bawak bertenang ok . haha.


4 . paste-kan link video yang korang copy tadi . and tekan button convert video .

5 . Alhamdulillah , selesai sudah .

good Luck :D