Sunday, 20 November 2011

cuti,, cuti and cuti..





ooooohhhhoooooiiiihoii!!! :D
cuti dah start laa,, maknanya,, kelas biology juga akan bermula walaupun cuti..
cikgu kata nak ajar form 5 punya.. haha,, kita tengok samada fara boleh go ke tak lagi?? insyaallah boleh kowt :)

ok jugak ada kelas bio cuti-cuti nie :) sebab fara kat rumah asyik makan jer tak henti-henti.. makan,, makan and makan,, :P
duit pown mashuk,,haha,, and tak payah tahun depan terhegeh-hegeh nak belajar chapter yang mula-mula tuh ..

1st day,, masuk sekolah tahun depan,, ada yang tak cukup dalam kelas.. hmmm..
nak buat macam mana kan?? kita kena redha jugak :)
wish gud luck kat korang semua 4 sains SMKBB 2020,, terutamanya kepada FATIN LIYANA and NURUL FARAHANIM.. sayang korang <3




No comments: