Sunday, 17 June 2012

Random

Assalamualaikum .
Mai sini mai, covalent bonds datang dah ! dia mai dah ! haha. Punya la lama nak update blog yang bersawang plus plus nie. Tapi hari nie baru bekersempatan untuk update blog nie. Disebabkan lama tak update,So, entry kali nie jadi berterabur atau erti kata lain bersepah la. First fara rasa better fara cerita something yang agak interesting sikit. Okeyh, straight to the point je la eh, baru-baru nie fara mimpi pelik and agak funny for me ! malam tuh bukan sweet dream but funny dream ! hoho. Nak tahu kenapa ? sebab nye fara mimpi benda yang merapu. Actually malam tuh fara penat sangat sampai tertidur la, and lepas tuh bermula la kisah yang funny timbul dalam mimpi ku nie. ada ke patut fara mimpi , fara dapat DSLR . sangat-sngat excited dapat benda alah tuh, then, boleh pulak someone bagi fara lens DSLR tuh. Lens yang fara dapat tuh gila panjang and berat la ! Disebabkan nak jaga hati orang yang bagi walaupown fara tak tahu siapa, fara gunakan jugak la lens tuh. Lens tuh dah la berat and panjang hampir sedepa la jugak . HAHAHA. bila fara guna je, tangan fara terhuyung-hayang macam orang mabuk. haha,. serius time dalam mimpi tuh memang lawak habes. Dah nye picture yang fara ambil buruk sangat-sangat. akibat daripada hilang kawalan semasa ambil gambar tuh, lens tuh terkena orang yang bagi tuh, haha. Apalagi, fara cibut lari la. buat tak tahu je, kepada yang dalam mimpi fara tuh " I'm so sorry " haha. *lagi pown tuh cuma mimpi je .
Second , fara nak share sikit sebab hati nie dah tak tahan memendamkan nye. actually , fara sangat terkilan dengan my MR.sweetheart ! who ? tak payah tahu la. setahun lebih kami kenal, tapi masih beliau tidak kenal siapa sebenarnya fara. agak kecewa di situ. Fara selalu bagi green light kat dia supaya dia tidak rasa terkongkong dan fara tahu yang dia bukan milik fara lagi.maksud fara, dia bukan suami ke apa ke ? dia cuma berstatuskan apa pown fara tak tahu ? sebab kami tak penah buat apa-apa relationship yang kukuh! ramai kawan fara tak tahu pasal nie, yang fara sebenarnya tidak berstatuskan "couple" sebab kami tak pernah cakap tentang perkataan itu ! mintak maaf sangat dekat korang ! Fara tahu yang fara tak se-perfect mana. and kat dunia nie nobody perfect right ? one more, fara tak sure yang "relationship" nie akan berakhir macam mana. adakah bahagia atau sebaliknya ? semuanya fara berserah kepada Allah S.W.T yang menentukan.

No comments: