Thursday, 27 September 2012

Hari Anugerah Kokurikulum SMKBB 2020

Assalamualaikum. petang tadi baru je selesai program hari anugerah kokurikulum  sekolah. Semuanya berjalan dengan lancarnya tanpa sebarang gangguan yang melampau. haha. * Tau la kat sekolah jadi setiausaha, tak payah la buat ayat boombastikk bebenorr dalam blog ni. hehe. Haish kau ni fara !! Okay, nak jadikan cerita lah kan, SMKBB 2020 ni sememangnya masih dalam usia 2 tahun agaknya. sekolah ni baru lagi, dan dirasmikan pada tahun lepas  oleh Raja Muda Perak. Disebabkan itu, hari anugerah kokurikulum ni baru je diadakan pada tahun ni. maknanya, tahun ni yang kali pertama laa. Fara malas nak cerita satu persatu, korang layan je la gambar yang sedia ada ni. sebelum tuh, thank you cikgu AZMI IZHAR. hehe. sorry ye cikgu,, saya ambil gambar ni dari facebook cikgu ;)













* eh, mana gambar kau fara ? maaf tidak di upload di sini :')



barisan pentadbir sekolah SMK Bandar Behrang 2020. cikgu shamsuddin, Tuan Hj, Sirajudin (pengetua/pak uda) dan cikgu zubir.

 Cikgu Adila .


Pencalonan anugerah pelajar. Serius time ni rasa macam pencalonan anugerah bintang popular berita harian . tak boleh blah. lalala.





mama ooo mama , ibu ooo ibu  :')



'behrang-behrang tunjuk belang' :')