Friday, 23 November 2012

semagatlah wahai hati


 Assalamualaikum :')  rindu pulak aku nak update kau wahai cik BLOG :') memang dah lama rindu, tapi perlu di korbankan demi boyprengg ku yang baru. haha. jangan cemburu ye yayang. ohh,  SPM ku sayang , you boleh date dengan I lagi berapa hari je lagi, lepas ni I ceraikan you la, boleh? serius tak sabar kowt nak ceraikan kau SPM !huhh . buat masa sekarang I take care pasal you lagi, but lepas ni, sorry to say la. aumm  . Relax dulu fara,  you still have 2 paper lagi ye mak cik ! ingat 2 subjek lagi. tak sabar nak tunggu 27/11 ni. Lepas ni no more baju sekolah , kasut sekolah. yang paling syok no more homework! *sebab fara selalu tak siap homework.  Teruk betul kau ni fara ! alaaa, bukan sengaja bagi tak siap, busy sangat and fara tak berapa pandai untuk membahagikan masa for study or buat homework. selalu nye nak selamat , takut kene marah dengan cikgu, guna petua ni . #kalau add math and math mode, tiru kawan-kawan yang dah siap. #kalau karangan tak siap, try perah otak gunakan 10 minit untuk siapkan karangan dengan idea secara spontan! fara pernah buat, karangan lebih 350 boleh siap bebb, janji give focus sepenuhnya! # kalau bio dengan chemistry , buat apa yang paham dulu and then, suarakan kepada rakan anda ' weyh, ampaa dah siap? tengok sat ' . Ni la yang selalu fara buat, hehe. kantoii ! kalau cikgu tahu, mammpooss kau fara :D Tapi tu semua cerita lama, now, tengah SPM. Pulun lagi 2 subjek je lagi. BIOLOGY !!! I LOVE YOU ! Chemistry ! aku tak tahu nak buat apa dengan kau. -,- insyaAllah, boleh buat !
 semalam fara study best pulak, tapi study sekejap je, lepas tu mood hilang terbang kemana pun tak tahu :'( part yang paling best, study bio part ada otak ni ! memang best !! 


 1 lagi tabiat kalau fara tengah study, mesti meja sebesar mana sekali pun , mesti tak cukup ruang, semua buku nak guna *tamak la pulak kau ni fara ! hehe 



ni kalau dah malas, macam ni la jadi nye. tutup buku terus. kalau ter-rajin pulak, esok pagi bunyi alarm sedar-sedar kat meja study lagi -,- tertidur daaa. bangun je tengok muka merah sebelah. haha. Bagi fara, phone hanya sering digunakan untuk alarm sahaja ! bukan selalu guna pun kan ? ;') 
Okay la, fara nak sambung study bio! babaiii . 
Doakan fara berjaya ok ! tq
farah farhana